Laserbehandling

Laserbehandling på hund används med fördel vid alla former av skador på muskler senor och ligament. Artros, spondylos är ledproblem som gynnas av laser. Laserbehandling påskyndar kroppens cellförnyelse via cirkulation och energiproduktion.

Behandlingen tar normalt 30min, 400kr

Laser innebär att man tillför olika frekvenser av ljus ner i kroppens vävnader. Det är en väldokumenterad metod som är risk- och smärtfri.
Laser för hund används vid många olika tillstånd, exempelvis smärta, inflammationer, sårskador, led-, sen- och muskelskador. Laser har många positiva effekter på kroppen.

Exempel på sådana är:
• Antiinflammatorisk effekt
• Ökad blodgenomströmning
• Lindrar smärta
• Påskyndar sårläkning och minskad ärrbildning
• Stimulerar immunförsvaret
• Laser hur ofta och hur många gånger?

Man brukar behandla tätare i början (var 2-7:de dag) och sedan med allt längre intervall när läkningen kommer igång. En behandlingsomgång kan sträcka sig över 1-15 behandlingar beroende på hundens mottaglighet, på hur länge problemet funnits samt typen av problem. Kroniska problem kräver i regel fler behandlingar än akuta problem och skador.

Vi använder Optilasers nya effektiva modell Mphi Vet för bästa resultat.
Vi erbjuder enbart laserbehandling eller i kombination med något av våra andra behandlingsalternativ

När du får en remiss på Rehab/laserbehandling från din veterinär, så täcker försäkringsbolagen rehabiliteringskostnaderna helt eller delvis, beroende på bolag och typ av försäkring.

Har ni frågor, välkomna att ringa 0793-404236 eller skicka ett mail till rehab@tasspalatset.se //Jessica Axelsson

Personlig Tränare

Cirkel Tränings Ledare

Personlig Tränare Vattentrask

MedlemsFörbund