Beteendeutredning

Har din hund beteenden du skulle vilja se mindre av? Skäller på grannen, gör utfall på promenaden, uppvisar vakt kring mat mm? Då kan en beteende utredning vara en god idé. Min erfarenhet är att det oftast finns en bakomliggande orsak till oönskade beteenden. Inte allt för sällan är orsaken helt kopplat till något annat än själva beteendet.

För att hjälpa er att komma tillrätta börjar vi med att ni skickar ett mail över ert problem, förklara gärna så noga som möjligt,  hundens vardag, historia, ras, det oönskade beteendet osv.

Jag kommer att svara er via mail om hur jag uppfattar det hela och kommer ge förslag på hur vi kan lägga upp det hela och en ungefär kostnadsbild.

Om vi går vidare kommer jag planera kommande träffar och de övningar vi kommer att arbeta med. Efter varje träff skickar jag en sammanfattning och beskrivning av de övningar vi gjort.

Mellan träffarna kan man alltid kontakta mig om det dyker upp frågor men jag rekommenderar att man för lite dagbok mellan varven så att vi kan gå igenom och se om vi hittar något mönster kring beteendet.


Pris:
Enstaka tillfällen á 1 timma, 695:-
Paket:
Första träff samt 3st uppföljningstillfällen á 1 timma, 2500:-.
Därefter 595:-/timmen alt. 5st träffar, 2500:-

Milersättning: 25kr/mil
Eventuella vägtullar, parkeringsavgifter: Efter faktisk kostnad


Mail till: helen@tasspalatset.se

Det kan ta upp till en vecka innan svar då belastningen är stor.

Mvh

Helen Widfeldt

Personlig tränare

Cirkelträningsledare
Personlig tränare vattentrask
Medlemsförbund