Premiär

Den 23 januari öppnar vi upp för hundbad och kloklipp. Redan nu kan ni boka in er via kalendern.

PASSA PÅ !! Vi erbjuder fantastiska priser på hundbad

Betalning görs på plats via Swish

Hundbad

Har ni ingen möjlighet att tvätta er hund hemma eller bara känner att det skulle vara bekvämt att låta oss tvätta er hund, då gör vi detta för er.

Bokning av tid gör ni via knappen ”Boka tid” längst upp på sidan.

Prio för hundbad är att tvätta er hund ren. Tovor som sitter in till huden på hunden behöver rakas bort och detta gör inte vi. Det bästa för er hund är att den är tovfri när den kommer till oss, vi gör ingen tovutredning.

Vi går alltid igenom klorna på hunden

Urfällning

När vi gör urfällning används ett speciellt shampo och balsam som släpper på LÖS päls, det hjälper oss när vi sedan borstar och fönar er hund.
Shampot hjälper till att få bort lös underull samtidigt som den hjälper till att lösa tovor, fasta tovor som sitter mot huden kommer inte försvinna utan måste rakas bort, detta gör inte vi. Schampots unika formula föryngrar/återställer torr päls samtidigt som den ger glans och volym.

  • Löser tovor och underull
  • Återfuktar
  • Ger glans och volym
  • Motverkar tovor

Hundens päls blir luftigare när den lösa pälsen är borta vilket gör att det är en perfekt lösning istället för att klippa ner er hund inför sommaren.

Vi går alltid igenom klorna på hunden

PRISLISTA HUNDBAD inkl genomgång av klor

  • Hundbad liten hund, 60min, 250kr
  • Hundbad mellan hund, 90min, 350kr
  • Hundbad stor hund, 120min, 450kr

PRISLISTA URFÄLLNING inkl genomgång av klor

  • Urfällning liten hund, 120min, 1200kr
  • Urfällning mellan hund, 150min, 1500kr
  • Urfällning stor hund, 180min, 1750kr

PRIS endast kloklipp 150kr

Boka via ”Boka tid” knappen

 

 

Det kan tillkomma extrakostnader

Det är svårt att säga exakt hur lång tid ett bad eller kloklipp tar.
Tiderna som vi satt är generösa om er hund inte är obekväm och bråkar för mycket. vi jobbar med justa metoder och sätter er hund främst, det ska inte vara en plåga att komma till oss.
En annan parameter som kan påverka priset är ras och päls. Det skiljer sig mycket på en Jack Russel och en Bichon havanais som båda är små hundar, är pälsen dessutom full med tovor tar det extra tid.

Hur beräknas storleken på hunden

Liten hund < 10kg,
Mellanstor hund 10-15kg,
Stor hund 15 >,
Vet du med dig att hunden ligger på gränsen till överkant och har en krävande päls, kan vara bråkig. vänligen välj det övre spannet. Betalning görs efter att jobbet är utfört och kan komma att justeras åt båda håll.

Endast kvalitativa produkter

Till hundbadet använder vi produkter från WAP DogCare, som är 100% naturliga, ekologiska och veganska, de är producerade i Skåne.
www.wapdogcare.com

Vid urfällningen använder vi shampo och balsam från iGroom som inte innehåller Sulfater, Parabener eller Ftalater. Inspirerad av naturen och miljömässigt hållbart. 

Vill du att vi badar din hund med ett speciellt schampo/balsam får du ta med det.